Serviciile Noastre

Vă punem servicii destinate facilitării procesulului de achiziționare, vânzare sau chirie a imobilului. Agenții noștri vă vor asistența necesară până la semnarea contractului, iar, în caz de necesitate, și după încheierea tranzacției. Oferim confidențialitate maximă în orice afacere imobiliară!

Apelând la serviciile Cvartal Imobil aveți oportunitățile:

 • Imobilul, care corespunde cerințelor Dvs.
 • Vânzarea/cumpărarea sau închirierea imobilului în termen.
 • Vizualizarea ofertelor în timpul comod pentru Dvs.
 • Ajutor de a obține cele mai profitabile programe de creditare, pregătirea actelor necesare.

Consultanță în tranzacții

Agenții imobiliari oferă orice tip de consultanță privind vânzarea sau închirierea tuturor tipurilor de proprietăți imobiliare:

 • Apartamente;
 • Case;
 • Oficii;
 • Spații comerciale;
 • Terenuri.

Oferim:

 • Analiză imobiliară
 • Evaluări autorizate
 • Marketing imobiliar complex pentru ansambluri rezidențiale

Cvartalimobil este o agenție imobiliară certificată în Moldova, specializată în vânzarea și închirierea de bunuri imobiliare pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Închirierea/Arenda de imobile

Compania Cvartalimobil se specializează în închirierea de apartamente, case, birouri, apartamente de lux, case și vile de lux. Avem la dispoziție mai mult de 350 de obiecte imobile de primă clasă pe tot teritoriul Moldovei. Specificul companiei noastre este că facem tot posibilul pentru  a oferi clienților noștri cea mai mare gamă de bunuri imobile de cea mai înaltă calitate.

Moldova este atât de diversă încât oricine poate găsi aici ceva, ce corespunde întocmai gusturilor și cerințelor proprii. Sunteți adept al stilului de viață luxos? Accesați secțiunea „Lux Real Estate” („Imobile de lux”). Preferați o viață liniștită și bucătărie de casă? Atunci accesați secțiunea „Apartamente”. În cazul în care vă doriți ceva exotic – mergeți la secțiunea „Apartamente Studio-uri”. Pe site-ul Cvartalimobil veți găsi nu doar o alegere imensă de bunuri imobiliare accesibile și de lux, ci și o mulțime de informații în ceea ce privește divertismentul pentru orice gust și preferințe: golf, pescuit, restaurante, cluburi de noapte, hipermarketuri și multe altele, marcate pe hartă lângă fiecare proprietate din raza Chișinăului. Această funcție a fost creată special pentru clienții noștri și confortul lor, pentru a le  oferi posibilitatea de a alege imobilul în  dependență  de locație și confort.

Specialiștii companiei Cvartalimobil vă vor ajuta cu plăcere să planificați căutarea și închirierea de imobile în Chișinău. Avem  nevoie doar  să  știm câte persoane vor locui împreună cu dvs. în apartamentul sau casă închiriată, cât timp doriți să rămâneți în țară și, dacă sunteți oaspete, cu ce ați dori să vă ocupați pe durata  sejurului dvs., și noi vom selecta imobilul cu proprietățile potrivite pentru dvs.

Vă atragem atenția asupra faptului că firma Cvartalimobil oferă clienților săi nu numai case, birouri și apartamente de închiriat, ci și vile. Cele mai populare destinații sunt apartamentele de lux situate pe străzile centrale ale Chișinăului și în suburbii, care pot găzdui cu tot confortul posibil orice număr de oaspeți. Toate apartamentele au un design modern și sunt dotate cu cel mai recent echipament și tehnologii de ultimă generație pentru face șederea dvs. în Moldova cât se poate de plăcută și confortabilă.

Ținem să menționăm faptul, că pe site-ul nostru nu sunt indicate toate obiectele imobile disponibile în prezent pentru închiriere, din care motiv vă recomandăm cu insistență să solicitați informații despre casa sau apartamentul care vă interesează prin telefon sau e-mail. De asemenea, puteți lua legătura cu noi prin formularul de contact afișat pe site-ul nostru. În cazul în care depuneți o cerere online, nu uitați să indicați numărul de telefon și adresa de e-mail. Toate solicitările clienților sunt preluate cât mai repede posibil.

Servicii pentru proprietarii de imobile

Compania Cvartalimobil acordă ajutor proprietarilor de imobile din Chișinău în ceea ce privește căutarea clienților interesați de închirierea unei case sau apartament, precum și a unor imobile comerciale. Fără a vă impune oarecare obligații, specialiștii companiei noastre vă invită în biroul nostru în orice moment convenabil pentru a discuta despre posibilitățile de colaborare: să vă ofere consultanță cu privire la valoarea estimată a imobilului dumneavoastră, precum și la perioada de arendare  sau închiriere posibilă.

Noi vă oferim posibilitatea de a amplasa gratuit anunțul de închiriere a imobilului dvs. (cu fotografii) pe site-ul Cvartalimobil. Vă vom contacta imediat ce găsim un client interesat de oferta dvs.

Proprietarii de apartamente și alte bunuri imobile aleg Cvartalimobil pentru că noi colaborăm doar cu chiriași și cumpărători fiabili și solizi, lista cărora este actualizată în mod constant. Site-ul nostru are un rate-ing foarte înalt în Internet, din care motiv primim cereri de la clienți din toată Moldova. Menționăm în mod special că, la cererea dvs., suntem pregătiți să furnizăm feedback de la clienții noștri privind proprietatea dvs. imobiliară.

Unul dintre principiile activității Cvartalimobil este încheierea contractelor de închiriere de bunuri imobiliare cu ambele părți (în limba de stat sau rusă / sau engleză – în funcție de cerințele clientului).

Colaborarea cu Cvartalimobil este o garanție că proprietatea dvs. va beneficia de o publicitate vastă și va fi prezentată unui număr enorm de chiriași și cumpărători potențiali, însoțită de fotografii atractive și o descriere detaliată a imobilului prezentat pentru închiriere sau vânzare.

Administrarea proprietății imobiliare

Compania Cvartalimobil oferă servicii de administrare a proprietății imobiliare  proprietarilor, care își vizitează casele sau  apartamentele din Chișinău doar periodic. Astfel, clienții noștri sunt scutiți  de stres și griji inutile, fiind siguri că locuința, apartamentul sau biroul lor sunt îngrijite și supravegheate.

Colaborăm cu o echipă de profesioniști, inclusiv grădinari, instalatori, electricieni, precum și specialiști responsabili de achitarea la timp a facturilor.

Noi practicăm o abordare individuală a fiecărui client – în funcție de cât de des vă vizitați imobilul. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

Vânzarea proprietății imobiliare

Compania Cvartalimobil oferă servicii de consultanță profesionale clienților, care doresc să achiziționeze proprietăți imobiliare în Chișinău. Datorită cunoștințelor vaste în domeniul proprietății imobiliare, vă putem oferi sfaturi de specialitate cu privire la cele mai convenabile și profitabile căi de a alege o casă, un apartament în Chișinău, sau de a investi bani într-un spațiu comercial, sau de a cumpăra un teren în afara Chișinăului.

Având în vedere faptul că mulți dintre clienții noștri cumpără proprietăți imobiliare cu scopul de a le da în chirie, suntem gata să calculăm suma pentru care veți putea da în chirie locuințele achiziționate.

În plus, suntem gata să oferim asistență în ceea ce privește servicii de tip notarial, care ar putea fi utile la momentul semnării contractului de cumpărare / vânzare de bunuri imobiliare. Este vorba de notari, specialiști în servicii fiscale, avocați specializați în legislația cu privire la proprietate imobiliară etc.

Noi colaborăm cu compania Credit Comod – compania numărul unu în Chișinău, care se specializează în domeniul de servicii „Credite”. Dacă sunteți în căutarea unui apartament pe care ați dori  să-l  procurați în credit, această companie specializată în domeniul creditării populației  vă va ajuta rapid și la condiții extrem de convenabile și transparente  să vă realizați planurile.

În cazul în cre doriți un împrumut pentru o casă sau un împrumut garantat de o casă, Credit Comod vă va ajuta să deveniți proprietarul unui apartament propriu în decurs de o zi.