VINO ÎN ECHIPA CVARTAL IMOBIL ȘI BENEFICIAZĂ DE UN VENIT URIAȘ!

Ce presupune activitatea unui agent imobiliar?

Dacă ai ales să îmbrățișezi profesia de agent imobiliar, trebuie să fii pregătit pentru a-ți dedica timp și energie unui lucru, care îți va aduce satisfacții atât materiale, cât și sufletești. Spre exemplu, atunci când ajuți o familie tânără să își găsească un cămin, în care își va crește copilul, vei înțelege că munca pe care ai depus-o, nu a fost în zadar.

Activitatea unui agent imobiliar presupune avantaje, care stau la baza unei motivări continue pentru el. Specialistul imobiliar poate fi propriul său patron, poate avea controlul asupra timpului alocat pentru afacerea sa imobiliară, cât și în ce măsură este recompensat.

Cât câștigă un agent imobiliar?

Mulți își pun această întrebare: “Cum voi fi remunerat?”. Atunci noi vă informăm că veniturile unui agent imobiliar pot varia de la o lună la alta, în funcție de volumul tranzacțiilor imobiliare și de proprietățile, care le are în portofoliu.

Satisfacția materială pentru un specialist imobiliar depinde foarte mult de numărul tranzacțiilor, care reușește să le încheie.  Dacă ești o persoană ambițiosă și tratezi cu interes cererile clinților, îți vei construe o imagine și un brand personal, iar clienții te vor căuta pe baza recomandărilor. 

Calitățile, care trebuie să le întrunească un agent imobiliar:

* Un nivel de educaţie superior

Agenţii imobiliari sunt mereu într-un proces de învăţare şi perfecţionare. Ei participă frecvent la seminarii şi cursuri de specialitate în domeniul imobiliar.

* Abilităţi de negociere

Un agent imobiliar are abilităţi de negociere şi persuasiune foarte bune, şi nu vorbim aici de tehnica de tip „târguială”, ci de capacitatea acestuia de a duce tranzacţia de la început până la sfârşit, cunoaşterea legilor şi a proceselor atât de bine, încât să nu fie îngrijorat în ce stadiu va ajunge la finalul tranzacţiei.

* Abilități de comunicare

Agenţii imobiliari îşi tratează fiecare client cu respect şi dedicare. Asta înseamnă comunicare în fiecare fază a tranzacţiei, de la A la Z. 

* Abilităţi de marketing

Un agent imobiliar trebuie să ştie ce înseamnă marketingul şi importanţa lui.

* Team building

Un agent imobiliar de succes are relaţii bine stabilite cu toate tipurile de furnizori şi profesionişti din domeniu.

* Leadership

Agenţii imobiliari sunt, de obicei, lideri de calitate. Ei ştiu să motiveze fiecare persoană implicată în procesul tranzacţional şi să-i facă pe toţi să lucreze spre un scop comun. 

Un client mulţumit aduce alţi clienţi, iar un agent imobiliar de încredere va fi mereu recomandat apropiaţilor! Vino în echipa noastră și fii cel mai bun dintre cei mai buni agenți imobiliari!