COMPANIA CVARTAL IMOBIL A DONAT CĂRȚI PENTRU COPIII DIN SATE

COMPANIA CVARTAL IMOBIL A DONAT CĂRȚI PENTRU COPIII DIN SATE

Agenții companiei Cvartal Imobil nu au fost indiferenți și au donat cărți pentru copiii din satele Republicii Moldova. Campania socială “Dăruiește o carte”, inițiată de asociația Ajuta un Om, a pornit în luna iulie curent. La doar câteva zile după ce cutia mobilă pentru colectarea cărților a fost adusă în oficiul companiei, agenții au reușit să doneze peste 80 de cărți.

Romane, cărți cu povești, dicționare și enciclopedii. De toate au nevoie micuții din sate, care visează să aibă prima lor carte frumos colorată, pe care să o poată lua acasă și să o răsfoiască, înainte de culcare. Agenții imobiliari spun că educația, care le va fi redată prin lectură, îi va ajuta pe copii să iasă la lumină, să viseze și să plănuiască un viitor mai bun.

Începând cu 25 septembrie curent, toate cărțile, care au fost colectate în cadrul campaniei, vor fi repartizate în bibliotecile din satele Republicii Moldova.

Noi vrem să contribuim la creșterea și dezvoltarea tinerei generații pentru un viitor mai prosper! Copiii au nevoie de susținerea noastră!❤