TEST DE RECALIFICARE PENTRU AGENȚII CVARTAL IMOBIL

Dimineață cu surpriză pentru agenții Cvartal Imobil. Astăzi, ședința colectivă și cafeaua au fost înlocuite cu un test de recalificare. Timp de 30 de minute, specialiștii imobiliari au depus tot efortul ca să răspundă la mai multe întrebări. Aparent simplu, dar complicat, managerii de vânzări s-au ales cu emoții din studenție, mai ales că examenul s-a desfășurat sub privirea directorului companiei. Deși agenții noștri au ani buni de experiență în imobiliare, pe alocuri, aceștia au fost prinși în capcană, dar nu s-au lăsat „bătuți”.

Atmosfera din oficiu a fost una mai mult decât amuzantă. Staff-ul companiei a lipit pe pereți mai multe foi, care conțineau mesaje: „Aici NU se copiază”, “Păstrează liniștea” și “Noi nu luăm mită”.

Potrivit directorului companiei, Victor Cornea, testul de recalificare a fost necesar deoarece un anunț din ziar sau de pe internet conduce posibilul client la agenție. Astfel, odată venit la Cvartal Imobil, clientul trebuie să găsească personal calificat, care să-i ofere siguranță și condiții optime la încheierea tranzacției.

Menționăm că testul de recalaficare se va desfășura o dată la două săptămâni.