CVARTAL IMOBIL A JUCAT VOLEI PENTRU O CAUZĂ NOBILĂ

Pe 28 septembrie curent, colectivul Cvartal Imobil a participat la cea de-a 5-a ediție a competiţiei de volei “Cupa Rotaract 2019”, care a fost organizată pentru a susține o cauză nobilă. În acest an au acceptat provocarea doar 6 echipe, formate din angajați ai companiilor private din Capitală.

La ediția curentă, Cvartal Imobil a fost singura agenție imobiliară de pe piața locală, care a participat la competiție având propria echipă de volei. Deși nu au ajuns învingători, jucătorii au manifestat spirit colectiv și dorința de a salva vieți. Mai exact, Cvartal Imobil a donat o sumă de bani pentru a fi înscrisă în competiție, iar cu banii colectați Clubul “Rotaract Chișinău” va cumpăra baloane Bakri pentru secția Maternitate a Spitalului raional Fălești. Potrivit organizatorilor, aparatele sunt necesare pentru un management efectiv al hemoragiilor postpartum.

Evenimentul a început dis-de-dimineață, pe terenurile de volei dintr-un parc, amplasat în sectorul Râșcani al Capitalei. Managerii noștri de vânzări susțin că au participat la competiție nu pentru a obține medalii, ci pentru a salva viața a zeci de mame, care suferă în timpul nașterilor. 

Echipa de volei a avut și suporteri pe măsură. Colegii noștri au învins până și frigul de afară pentru a fi alături de jucători.

Directorul companiei, Victor Cornea, spune că Cvartal Imobil este o companie social corporativă, care va susține proiectele, menite să schimbe viața oamenilor.