INTERVIU CU SPECIALISTUL IMOBILIAR CVARTAL IMOBIL, NICOLAE LUPAȘCO

  1. De cât timp activezi în calitate de specialist imobiliar?

“Eu activez în calitate de specialist imobiliar timp de 9 luni, 4 luni le-am muncit în cadrul unei alte companii, iar de 5 luni sunt la Cvartal Imobil.” 

  1. Ce reprezintă activitatea de specialist imobiliar pentru tine?

Activitatea mea de specialist imobiliar reprezintă pentru mine posibilitatea de a mă dezvolta atât pe plan financiar, cît și pe plan intelectual. Mai mult, job-ul îmi oferă oportunitatea de a mă realiza, aici, acasă.”

  1. Din experiența ta, în prezent, ce preferințe au cumpărătorii și care este cel mai solicitat sector?

Din experiența mea, în prezent, cumpărătorii au preferințe care variază de la caz la caz. În mare parte ei tind să beneficieze în primul de prețuri accesibile. Toate sectoarele capitalei sunt solicitate.”

  1. După ce criterii ar trebui să se conducă un cumpărător atunci când vrea să procure o locuință?

„Un client, care vrea să procure o locuință, ar trebui să se conducă după următoarele criterii:

-    Zona în care se află locuința;

-    Compania de construcție;

-    Raportul dintre preț și calitate.”

  1. Crezi că un specialist imobiliar este necesar pentru un cumpărător?

„Bineînțeles că un specialist imobiliar este necesar pentru un cumpărător. De altfel, fiecare domeniu își are specialiștii săi. Dar ce facem atunci, cînd avem intenția să ne alegem o locuință? Solicităm ajutorul și susținerea unui specialist imobiliar, deoarece el are experiența, abilitățile și profesionalismul de care ar nevoie un client pentru cumpărarea unei locuințe.”

      6. Tu ești mulțumit de job-ul care-l ai? De ce?

„Sunt foarte mulțumit de job-ul pe care îl am, deoarece este unul multilateral, dezvoltat, dinamic și lipsit de rutină. Datorită activității pe care o desfășor, zilnic, acumulez experiență și cunoștințe noi.”

  1. Care este cheia succesului în domeniul imobiliar?

Cheia succesului în domeniul imobiliar o constituie mai multe elemente în ansamblu. Cele mai importante sunt disciplina, etica, punctualitatea, seriozitatea, profesionalismul, administrarea corectă a timpului, simțul umorului, carizma și bineînțeles că tendința necontenită de a deservi clienții la cel mai înalt nivel,deoarece cel mai bun onorariu nu sunt banii pe care îi primim, ci recomandările clienților mulțumiți.”

Ca să luați legătura cu specialistul imobiliar, Nicolae Lupașco, îl puteți contacta la numărul 0 79 968 222.