"CÂȘTIGĂ CU AI NOȘTRI, ACASĂ"

CVARTAL IMOBIL A LANSAT CAMPANIA "CÂȘTIGĂ CU AI NOȘTRI, ACASĂ"

Cvartal Imobil a lansat campania de recrutare "Câștigă cu ai noștri, acasă". Astfel, fiecare dintre voi: student, muncitor Part-time sau mămică în concendiu de maternitate, poate obține un venit atractiv, la distanță. Alege să fii propriul tău lider, astfel încât să-ți gestionezi timpul individual.

Așa cum nimeni nu se naște învățat, fiecare candidat va participa la un stagiu de instruire în domeniul imobiliar, care va fi susținut de speakeri renumiți. Ulterior, acesta va răspunde și la câteva întrebări din domeniu, iar dacă rezultatul va depăși așteptările, atunci FELICITĂRI, EȘTI AL NOSTRU! 

BENEFICIILE CAMPANIEI:

Campania "Câștigă cu ai noștri, acasă" vă oferă oportunitatea să munciți de acasă, de la universitate sau fiind în transport. NU este obligatoriu să vă prezentați, zilnic, la oficiu. Asta pentru că fiecare membru va face parte dintr-o echipă, care va fi monitorizată de un lider și care va putea prelua toate ofertele sau solicitările colegilor săi. 

Pentru a face parte din echipa celor mai de succes specialiști imobiliari de pe piață, trimiteți numărul de contact printr-un mesaj privat pe pagina de facebook Cvartal Imobil și în scurt timp veți fi contactat de managerul companiei. 

NOTĂ:

În 2020 ne propunem să continuăm ceea ce am început anterior, atât intern, cât și în extern: să punem accentul accentul pe oameni. Până la urmă, nu campaniile de comunicare și promovare își consolidează brandul de angajator, ci propriii tăi angajați. Credibilitatea este de partea lor și pot influența oricând un posibil candidat. De asta noi am ales să-i lăsăm pe ei să ne spună povestea și să ne-o ducă mai departe. 

Vă dorim succes și cât mai multă îndrăzneală!