APARTAMENT ÎN CONSTRUCȚIE SAU DAT ÎN EXPLOATARE?

PROCURAREA UNUI APARTAMENT ÎN CONSTRUCȚIE SAU DAT ÎN EXPLOATARE?

În popor se spune că un om nu este împlinit până nu plantează un pom, nu construiește o casă și nu dă naștere unui copil. Dacă ai o familie, ai sădit un pom și vrei să te apuci de construcții, nu te grăbi. Mai simplu ar fi să achiziționezi un apartament. Unul într-un complex locativ în construcție sau dat deja în exploatare..?

Dacă îți place ideea, dar nu știi pentru ce să optezi, noi ne-am propus să te ajutăm. Prin intermediul agentului nostru imobiliar, Murga Alexei, venim cu o serie de avantaje și dezavantaje ale procurării unei locuințe în construcție sau finisate, care să te scape de această dilemă.

 

 

Așa sau altfel, fiecare apartament își are proprietarul său. Clientul creativ, dispus să experimenteze, care știe exact ce își dorește, cel mai probabil va opta pentru un apartament într-un bloc aflat în construcție, mai ales dacă nu se grăbește să se mute imediat în casă nouă. Un apartament într-un bloc deja dat în exploatare va fi alegerea unui client pragmatic, care dispune de resurse financiare suficiente, dar nu dispune de timp.

Tu ce fel de potențial cumpărător ești? Cvartal Imobil vine cu oferte avantajoase, iar tu fă alegerea potrivită în funcție de necesități și posibilități. Ne poți găsi oricând pe strada Maria Cebotari 4 sau la nr: 0 79 244-222.