O NOUĂ LOCAȚIE, O NOUĂ EXPERIENȚĂ

NOI NE-AM MUTAT!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că compania Cvartal Imobil a deschis larg ușile noului oficiu cu suprafața de peste 400 metri pătrați.
O dată cu creşterea numărului de angajaţi, urmarea firească a fost să ne mutăm într-un sediu mai mare care sa corespundă nevoilor echipei noastre.
Suntem acum într-o cladire, luminoasă, spaţioasă şi cu un design interior modern.
Noul oficiu este amplasat în inima sectorului Râșcani, într-o zonă cu infrastuctura puternic dezvoltată, în imediata apropiere de cel mai vestit complex locativ din sector, centru comercial și de agrement, restaurante și cafenele bine cunoscute în oraș.
Designul modern este realizat în still high tech, proiectare individuală, spațiu mai mult decât generos, compartimentat în încăperi confortabile, dotate cu mobilier autentic și tehnică performantă. Sistema de condiționare a aerului foarte avansată. Totul a fost construit și creat pentru a garanta condiții excelente d emuncă pentru angajații noștri și servicii de calitate pentru clienți.
Acum puteți beneficia de ajutor în procesul de vânzare/cumpărare a imobilului, supravegherea închiderii unei tranzacții, sprijin legal și consultanță gratuită în noul nostru oficiu, amplasat pe strada Bogdan Voievod 2/5
Vă așteptm cu drag! 
Echipa Cvartal Imobil