MAI SUS ÎNSEAMNĂ MAI SCUMP

IMOBILELE DE LA ULTIMUL ETAJ MAI SCUMPE DECÎT CELE DE LA PARTER - DE CE?

Costul unei locuințe este determinat de o multitudine de factori: locație, infrastructură, planificare, suprafață și alte facilități. Pe lângă toate astea un rol important îl ocupă amplasarea imobilului în clădire. Am constatat că apartamentele amplasate la nivelul superior au un preț mult mai mare, decât cel al imobilelor amplasate la parter. În continuare, încercăm să stabilim de ce se întâmplă acest lucru.

Cu ceva timp în urmă, erau răspândite anumite mituri legate de primul și ultimul nivel al clădirilor rezidențiale. Oamenii refuzau să opteze pentru aceste nivele din motive diverse, precum că la parter este rece sau că le este frică de hoți, iar la ultimul etaj permanent sunt probleme cu acoperișul și ascensorul.

Actualmente, în construcțiile moderne, toate aceste probleme, pur și simplu, nu există. Din acest motiv, în majoritatea complexelor rezidențiale moderne, apartamentele amplasate la nivelul superior au un preț mai înalt. Costul acestor apartamente poate fi cu 10% mai mare decât prețul apartamentelor de la etajele inferioare.

A locui la ultimul etaj presupune un stil de viață luxos. Cumpărătorul care alege un apartament la ultimul etaj, numit penthouse, plătește suplimentar pentru o priveliște deosebită din geamurile casei lui, pentru aspect individual, zgomot redus, aer curat, terasă spațioasă și multă lumină naturală.  Dacă, însă, dorești să economisești acești bani, poți opta pentru o locuință la oricare alt nivel.

În ceea ce privește primele etaje, adesea spațiile comerciale sunt situate la nivelul inferior, astfel încât primul etaj rezidențial să se afle la o înălțime confortabilă și departe de șosea sau zonele pietonale. Și totuși, pentru a nu lăsa loc de presupuneri și mituri, aici sunt instalate pardosele calde, pentru un nivel maxim de confort, iar sistemul de securitate este unul foarte bine pus la punct: curte închisă, controlul accesului pe teritoriul complexului, interfoane și camere video.

Înainte de a cumpăra un apartament, aflați care sunt condițiile exacte pe care le oferă dezvoltatorul sau actualul proprietar. Concentrați-vă pe necesitățile și capacitățile dvs. financiare. Compania noastră vă pune la dispoziție nenumărate oferte de apartamente, în diverse complexe rezidențiale, din orice sector și la orice nivel.