TOP 5 GREȘELI DE ARANJAMENT ÎN LOCUINȚA PE CARE O VINZI

TOP 5 CELE MAI FRECVENTGE GREȘELI DE ARANJAMENT.

Dacă ai decis să vinzi locuința în care trăiești, atunci este necear să cunoști care sunt factorii decisivi, ce vor influența cât de repede va avea loc tranzacția. Pe lângă prețul convenabil și amplasarea reușită a imobilului tău, este important și aspectul în care îl prezinți potențialilor cumpărători. Îți prezentăm top 5 greșeli de aranjament ale interiorului, cel mai des întîlnite și care sunt ușor rezolvabile.

?. ????????? ?? ???? ?̂? ?????.

Bucătăria mai este numită și "inima casei" pentru că este una dintre cele mai speciale camere dintr-o locuință. De aceea, ea trebuie fie practică și comodă. Pentru o amenajare reușită, nu puneți obiecte, decorațiuni sau suvenire pe dulapurile sau blaturile mobilierului de bucătăriei. În special plante, vase decorative, recipiente, cutii sau electrocasnice, precum și alte ustensile pentru gătit, care sufocă și mai tare spațiul. Lucrurile care stau în vizor distrag atenția de la imaginea de amploare a încăperii. Este o procedură necesară pentru a evita coborârea vizuală a podurilor și micșorarea înălțimii pereților. Acest spațiu trebuie eliberat pentru a percepe mai bine suprafața bucătriei și a forma o imagine mai clară, mai puțin încărcată. Obiectivul principal este vânzarea imobilului pe care îl aveți în proprietate, nu neapărat prezentarea modului în care trăți sau ați trăit în el. Simplitatea și minimalismul ar fi principalii factori orientativi.

?. ?????????? ?????????.

Chair dacă ne sunt foarte dragi, pozele personale nu fac parte din elementele de decor. Acestea sunt lucruri pe care, le privim și ne amintim de cele mai frumoase momente din viață, nu le oferim spre vânzare. Dacă acestea sunt amenajate peste tot în locuință, potențialul cumpărător nu își va putea imagina cum ar trăi el aici. Mai bine, utilizați drept decor oglinzi, lumnări parfumate sau tablouri abstracte. 

?. ????????? ???? ??? ????? ??????? ?? ?? ???.

Este necesar să acordăm mare atenție modului în care sunt aranjate paturile. Lenjeriile de pe acestea nu trebuie să conțină cute, iar dacă sunt pătate, eliminațile complet sau găsiți o soluție creativă pentru a le acoperi cu un element de decor, care își poate găsi așezarea firească în acel punct. Multe persoane optează doar pentru cuverturi albe deasupra patului, care nu este defapt cea mai bună soluție. Puteți adăuga cearșafuri și pernuțe decorative pentru a crea o ambianță plăcută. 

?. ??????? ????? ?̗? ??????????? ?̂???̆?????.

Covoarele și-au pierdut din funcționalitatea pe care o aveau ani în urmă. Actualmente, acestea nu mai reprezintă o necesitate, ci doar o preferință. Casele care au podele acoperite dintr-un capăt în altul cu covoare, au valoare mai scăzută pe piața imobiliară. În special covoarele vechi sau cele nepotrivite încăperii - creează o imagine disproporționată a apartamentului. La fel ca și amplasarea acestora, în locuri fără vre-un scop sau vre-o întrebuințare logică. Și anume în holuri, băi sau bucătărie. Cel mai bine ar fi să înlăturați covoarele și să oferiți o vizibilitate mai bună asupra pardoselei. Puteți alege materiale care arată bine, sunt ieftine și îți transformă total locuința.

?. ?????? ?????? ??????? ??? ?????̗????.

Evitați cuorile aprinse ale odăilor, pentru că sunt foarte distrăgătoare și tulburătoare. Chair dacă este culoarea dumnevoastră preferată, potențialii cumpărători pot avea o părere diferită. Nu este secret, că acestea influențează starea de spirit și energia. Ne pot liniști sau ne pot face mai irascibili, de aceea este foarte important, să alegem culorile interiorului în concordanță cu funcționalitatea fiecărei odăi. Puteți opta pentru culori deschise ce conferă luminozitate încăperilor și le pot face să pară mai spațioase și mai aerisite. Alegerea nuanțelor într-un singur ton, în culori neutre este cea mai bună soluție. Astfel viitorii proprietari vor avea o mai mare libertate în alegerea mobilierului și decorațiunilor.