VINDETI CU NOI 

Ți s-a mărit familia și nu mai ai loc să respiri în actualul apartament? Ți-ai găsit un loc de muncă mai profitabil într-un alt oraș și ai hotărât să te muți? Sau, și mai bine, ai moștenit un apartament, cu care nu mai ai ce face? Îți spun eu soluția! ATENȚIE! Cvartal Imobil te ajută să-ți vinzi apartamentul în cel puțin 30 de zile! Vrei să știi cum funcționează asta? Îți spun imediat!

Apelează un specialist imobiliar din compania noastră și doar în 24 de ore vei primi arvună în valoare de 500 euro pentru apartament. Sigur și Simplu!

Acum, te-ai ales și cu bani și cu garanția că apartamentul tău va fi vândut la preț real pe piață! Bineînțeles că valoarea apartamentului va fi calculată corect și exact de către evaluatori cotați în domeniu cu cel puțin 15 ani experiență. Proprietatea ta va fi renumită și totodată promovată pe toate rețelele de socializare! Astfel, ea va acumula un număr mare de vizualizări online, chiar și vizite. În cazul în care nu vindem imobilul în timpul stabilit, Cvartal Imobil îl cumpără din banii proprii.

Noi nu garantăm prin cuvinte, noi demonstrăm prin fapte și bani!

ETAPE

Cerere
Îndeplinește cererea online
Sunetul
Așteaptă sunetul Broker-ului nostru
Casa Ta
Vinde imobilul tau

Aplică cerere online 

Неверный ввод
Неверный ввод
Неверный ввод
Неверный ввод
Неверный ввод
Неверный ввод